Fastpris

Vill du ha fast pris på det arbete vi utför så är det fullt möjligt, kontakta oss och beskriv det ärende så återkommer vi!

Garanterat Nöjd

Vi är säkra på att vi kommer göra ett bra arbete, därför lämnar vi 2 års garanti på alla arbeten vi utför!

Avdragsgillt

Alla våra tjänster är giltiga för ROT-avdrag, vilket innebär att du kan dra av 30 % på arbetskostnaden!

Målare Näl / Nol

Målarn’ i Göteborg har bred kunskap och lång erfarenhet av måleri, vi tar emot stora som små måleriuppdrag och ser alltid till att kvaliteten på arbetet är i toppklass.

Vi tar emot kunder från privatsektorn och företagssektorn när vi målar, renoverar eller tapetserar. Våra jobb kan sträcka sig från att boka en man en dag till att boka ett helt team som arbetar i flera år! Beroende på uppdragets vidd komponerar vi ett perfekt team av målare i Näl. Kundnytta är vårt största mål och att hålla nere priset är vår andra prioritet. Det har varit ett vinnande koncept som låtit oss vara verksamma i många år och under tiden har vi gjort många kunder väldigt nöjda.

Vi ser oss själva och vill gärna bli ansedda som en av de bästa målerifirmor i Näl, vår känsla för kvalitet gör ofta att våra kunder rekommenderar oss vidare för måleri Näl.

Alla våra anställda målare Näl har lång erfarenhet och stor passion för måleri. Vi har under lång tid kontinuerligt åstadkommit toppresultat inom måleri. Målarn’ i Göteborg kan måleri till punkt och pricka men vi har även anställda specialister inom andra områden såsom fönsterrenovering. Hör av dig till oss för en gratis offert vare sig du är ute efter tapetsering, måleri eller att renovera fönster!

Skicka snabboffert

  Målerifirma i Näl

  Vi arbetar med måleri vilket inte bara innebär att stryka färg på väggar eller köksluckor Näl. Det gäller att ha en hel del struktur och metod när man arbetar som målare. Vi har en bra grund att stå på som verksam målerifirma i Näl. Denna grund gör att vi utför kvalitetsarbeten och du behöver aldrig oroa dig för att färgen inte skall sitta eller att tapetsören har gjort ett slarvigt jobb. Vi följer alla riktlinjer och ramar för att våra målerijobb skall hålla så länge som möjligt och bli så bra som möjligt. Vare sig vi jobbar som målerifirma Näl eller på annan ort. När man har noggrannhet och kvalitet i åtanke hjälper det mycket att ha målare med lång erfarenhet, vilket vi har. Våra anställda har vart med om alla möjliga situationer och problem som kan uppstå vid måleri, och alltid löst dessa med finess.

  Våra kunder säger

  Tack var Målarn’ i Göteborg är mitt nybyggda hus nu nymålat och uthuset likaså. Supernöjd!

  Annika LundgrenCEO

  Nu har hela vårt företag fått ny färg. Blev riktigt bra!

  Anna NiklassonMarknadschef

  Vi har just fått underhållsmålning av vårt hus som behövde en upprustning. Nu ser det ut som nytt. Kul!

  Stefan LeijefjordSäljchef

  Jag trodde jag skulle behöva byta fönster men så kollade jag med Målarn’ i Göteborg som kunde renovera dem. Fönstrena har aldrig sett trevligare ut!

  Anna LagerssonRevisor

  Målar

  Vi arbetar med ommålning och ny-målning av både inne-väggar och fasader, vid nybyggen eller där det krävs en upprustning. Struntar man länge i att måla om sin fasad kan det i slutändan stå en dyrt då man kan behöva göra en större renovering senare på grund av att virket tagit skada. Vi har ett hårt klimat i Sverige bör man se till att fasaden på huset är väl omhändertagen så inte smuts och fukt tar sig in. Våra målare i Näl vet precis vilka åtgärder som krävs för att fasade skall hålla så länge som möjligt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och besiktning. Målaren i Göteborg är en målerifirma i Näl och vi följer de riktlinjer som finns för miljö och kvalitet, vi har branschgaranti och kundgaranti på 2 år på alla utförda arbeten.

  Tapetserar

  Är det dags för tapetsering i bostaden? Efter ett tag tröttnar man på de tapeter eller färger man har i rummet och det kan behöva fräschas till. Våra tapetserare är mycket skickliga och ser till att arbete utförs på fackmannamässigt vis, så din hyresvärd eller du själv tryggt kan godkänna tapetsering Näl efter arbetet utförts.

  Vi är minst lika bra på att tapetsera som vi är på att måla och våra tapetserare Näl är utbildade inom tapetsering så de vet precis hur en tapetsering Näl skall gå till. De vet även hur man gör för att skydda resten av rummet när arbetet utförs. Som tapetserare i Näl sköter vi allt och vi har även en garanti på att du som kund blir nöjd med din tapetsering.

  Fönsterrenovering

  Behöver du fönsterrenovering i Näl? Vi utför renoveringar på trä-fönster som metall-fönster. Att renovera fönster kräver att man vet vad man gör då material och konstruktion ofta skiljer sig från fönster till fönster. Vi har lång erfarenhet av sådana arbeten så du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Eftersom fönstret är i direkt kontakt med väder och vind slits det allt eftersom tiden går. Vi har även stor temperaturskillnad i Sverige och stark blåst med regn och snö vilket sliter på fönstret.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert när du behöver fönsterrenovering Näl, även om dina fönster ser väldigt slitna ut räcker det oftast med en renovering. Skulle de vara för slitna byter vi ut dem gamla med helt nya fönster!

  Vi arbetar även med:

  • Nybyggnadsmåleri
  • Brandskyddsmåleri
  • Kontorsmåleri
  • Fönstermålning
  • Våtrumsmåleri
  • Dörrmålning
  • Trapphusmålning
  • Färgsättning
  • Sprutmålning
  • Ådring & Marmorering
  • Reparationsmåleri
  • Takmåleri
  • Underhållsmåleri
  • Industrimåleri
  • Dekorationsmålning
  • Golvmålningar
  • Brandskyddsmålning
  • Väggmålning
  • Fasadmålning
  • All typ av invändigt måleri

  Innehåll