Klottersanering

Har någon vart och klottrat på din fasad? Vad tråkigt. Men tyvärr kan man inte styra över andra människors handlingar och vi får hoppas att det inte händer igen. Har man sin bostad eller verksamhet belägen där andra går förbi så är det hög risk att någon klottrar på fasaden. Ett sätt att skydda sig mot klotter på som många verksamheter har börjat tillämpa är att anlita en känd graffiti-målare som gör en välgjord graffiti-målning över hela fasaden, då kan man skriva verksamhetens namn eller något annat trevligt. Detta brukar göra att andra klottrare av respekt för den mer erkände graffiti-målaren inte klottrar över graffiti-målningen. Om du inte kan bekämpa dem, gå med dem!

Att sanera klotter på egen hand

Du kanske har försökt få bort klottret på egen hand någon gång men märkt att sprayfärg sitter riktigt bra och man skrubbar nästan bort målarfärgen under innan sprayfärgen lossnar. När man försöker sig på egen klottersanering brukar det oftast sluta med att man smetar ut klottret och det bara blir en stor fläck istället. Det är nästan fulare än själva klottret – så vi tycker så klart att det är bättre att du kontaktar oss när du fått din fasad nedklottrad så kommer vi och tar bort klottret eller målar över det beroende på vad det är för färg och underlag. Vi lämnar alltid gratis offert innan vi påbörjar ett arbete, ring oss och berätta om ditt uppdrag!

OBS! Om det skulle vara omöjligt att få bort klottret eller om vi inte skulle klara av det så får du pengarna tillbaks, vi har en saneringsgaranti och om vi inte lyckas så skall du inte behöva betala för arbetet.