Fasadtvätt i Göteborg

Behöver du få din fasad tvättad? Inga problem, Målarn’ målar inte bara fasader utan vi tvättar dem också, vi står till tjänst med flera olika typer av fasadtvätt Göteborg beroende på vilken sorts fasad du har och vilken sorts färg den är målad med. Vi ser alltid till att fasaden tvättas skonsamt så att inte någon färg lossnar, vi vill bara avlägsna smuts, mossa och eventuellt klotter. Klottersanering kan dock ofta vara problematiskt då sprayfärg har en tendens att verkligen sätta sig i fasaden, kontakta oss så kommer vi ut och kikar på din fasad och ser vad vi kan göra!

Fasadmålning

Börjar det bli dags för ny färg på fasaden? Härligt! Vi kommer gärna ut och hjälper dig med det, vi har arbetat med fasadmålning i många år och vi tycker fortfarande att det är bland dem roligaste uppdragen eftersom man får se hur fint det blir när man är färdig. Det är väldigt givande att måla om en gammal och sliten fasad, det får ofta huset att se 30 år yngre ut. Kontakta oss får frågor eller för en gratis offert!

Vi tummar aldrig på kvaliteten!

När du anlitar oss för att måla om din fasad eller för en tvätt så kan du känna dig trygg, vi ser alltid till att våra kunder är nöjda innan vi lämnar ett uppdrag. Kvalitet och yrkesskicklighet är våra ledord när vi arbetar och det kommer du att märka på resultatet! Skulle du inte vara nöjd efter utfört arbete så är det viktigt för oss att du berättar det så att vi kan förstå hur vi kan ge dig ett tillfredsställande resultat.