Taktvätt i Härryda

Med åren så slits inte bara taket och dess grundläggande ytbehandling. Även alg, lav- och mosspåväxt uppkommer vilket gör taket både mer mottagligt för skador och ser väldigt illa ut. Idag finns det effektiva metoder att tvätta tak Härryda vilket gör att efter man utfört taktvätten så ser taket ut som nytt.

Takmålning

Många tror att det krävs att byta hela taket för att få det fräscht och tätt – men så är inte fallet. Om man inte är ute i allt för sen tid så kan man måla taket i  efter att man tvättat och algbehandlat taket i Härryda. Resultatet blir ett väldigt fräscht och rent tak som ihop med sin nya färg och behandling gör att en takrenovering kan undvikas.

För att få reda på pris på takmålning, vänligen fyll i offerten till höger.

Takbehandling

Efter man avslutat taktvätten så utför man en takbehandling som håller mossa, lav och alger borta från att fästa sig i takets ytskikt. På så sätt så förlänger man takets livslängd och därmed motverkar blivande läckage i ytskiktet.

Skicka Snabboffert:

  Algbehandling / Algrengöring

  Av alla påväxter som kan förekomma på tak så är alger en av de absolut vanligaste. Algerna ser inte bara fult ut utan ökar även risken för läckage via sprickor i ytskiktet på taket. Vi hjälper dig med en effektiv algtvätt och algbehandling i Härryda som kommer att hjälpa till att motverka alla typer av algarter som biter sig fast i takets ytskikt.

  Fasadtvätt

  Behöver du få din fasad tvättad? Inga problem, Målarn’ målar inte bara fasader utan vi tvättar dem också, vi står till tjänst med flera olika typer av fasadtvätt Härryda beroende på vilken sorts fasad du har och vilken sorts färg den är målad med. Vi ser alltid till att fasaden tvättas skonsamt så att inte någon färg lossnar, vi vill bara avlägsna smuts, mossa och eventuellt klotter. Klottersanering kan dock ofta vara problematiskt då sprayfärg har en tendens att verkligen sätta sig i fasaden, kontakta oss så kommer vi ut och kikar på din fasad och ser vad vi kan göra!

  Altantvätt & Marktvätt

  Vi är inte bara experter på tak- och fasadtvätt utan har även lång erfarenhet av marktvätt och altantvätt i Härryda. Om det är dags att fräscha till er altan eller stengång så kan ni kontakta oss via kontaktformuläret och få en offert inom 24 timmar. Välkomna!

  Våra kunder säger

  Tack var Målarn’ i Göteborg är mitt nybyggda hus nu nymålat och uthuset likaså. Supernöjd!

  Annika LundgrenCEO

  Nu har hela vårt företag fått ny färg. Blev riktigt bra!

  Anna NiklassonMarknadschef

  Vi har just fått underhållsmålning av vårt hus som behövde en upprustning. Nu ser det ut som nytt. Kul!

  Stefan LeijefjordSäljchef

  Jag trodde jag skulle behöva byta fönster men så kollade jag med Målarn’ i Göteborg som kunde renovera dem. Fönstrena har aldrig sett trevligare ut!

  Anna LagerssonRevisor

  Innehåll